Midas garages, nummer één in snelle herstellingen met kwaliteitsonderdelen

Bij een garagist van Midas zit u gegarandeerd goed, met welke auto u ook rijdt. Geen wonder, want de garages van Midas zijn wereldleider in snelle herstellingen van alle automerken en hebben al veertig jaar ervaring in België.

 

Een garage van Midas biedt onderhoud en reparaties van alle merkwagens met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Bovendien geniet u van een volledige garantie op alle onderdelen en prestaties. Remmen, schokdempers en banden, koppeling, distributieriem en aandrijfassen, batterij, uitlaat, ruitenwissers of airco; onze vakkundige medewerkers lossen elk mogelijk technisch probleem snel en vakkundig voor u op.

 

Ook voor de pre-technische controle, klein of groot onderhoud is Midas het juiste adres. Onze formules "Midas Merk-Onderhoud" of “Universeel onderhoudsforfait” bieden een oplossing op maat van uw wagen. U bent altijd zonder afspraak welkom bij uw Midas-garagist in de buurt.

 

Kom langs in een van onze garages voor een gedetailleerde diagnose en gratis bestek en ontdek zelf dat Midas de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt, met volledige garantie.

 

Bereken zelf de prijs van uw onderhoudsbeurt op onze website en zie meteen wat u bespaart op uw onderhoudskosten!

 

 

 

KOM SNEL LANGS

 

Midas is open van maandag tot vrijdag van 8 tot 18u30 en op zaterdag van 9 tot 17u.

Kom langs wanneer het u past of maak een afspraak.

 

Voor een klein bedrag krijgt u zelfs een vervangwagen en hoeft u dus niet te wachten. Sommige Midas-vestigingen bieden zelfs gratis vervangfietsen aan!

Paleisstraat 111-119
2018 Antwerpen
03 218 56 40
03 218 52 40
 Bereken route
 

Onderhoud zonder zorgen